Allmänt

Frakt; Gratis frakt (0 kronor) på order överstigande 5000 kronor oavsett ordervärde inom Sverige. Beställningar understigande belopp tillkommer en frakt på 120 kronor inom Sverige. Bor du utanför Sverige, kontakta oss för leveranssätt och kostnad. 


Priser; Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar svensk moms (25 %).


Ångerrätt; Du som köpare har 14 dagars full returrätt från det datum du mottagit varan. Eventuell retur av vara bekostas av dig som köpare. Varor måste returneras i oförändrat skick. Spara alltid frakt/leveranssedel tills retureringen är mottagen av oss.


Leveransvillkor


Leveranssätt; Varor skickas med postnord till ditt närmaste utlämningsställe . Om en vara skulle bli restnoterad återkopplar vi till dig utifrån de kontaktuppgifter som finns.


Leveranstid; Vi packar din vara så fort vi mottagit din betalning för aktuell vara. Normal leveranstid på lagervara är maximalt 5-7 arbetsdagar efter mottagen beställning. Beställningsvara levereras så fort den inkommit till vårt lager.


Outhämtade beställningar; Ej uthämtade paket debiteras dig som beställare för returfrakt och övriga administrativa kostnader.


Transportskador; Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar att ytterförpackningen är intakt, att den inte har någon yttre skada. Om du som köpare ser en skada eller defekter på ytterförpackningen rekommenderar vi att du fotograferar skadorna coh kontaktar oss skriftligen via e-post.


Betalningssätt


Bankgiro; Som kund kan du betala till vårt bankgrio som är 5291-0344.


Swishbetalning; Betala direkt enkelt och smidigt med swish. Vårt swishnummer är: 123 301 69 79.